RusSkaJa és CopyCon ma este az A38-on!

Katt a részletes programért!"A Russkaja hét, Ausztriában élő orosz muzsikus könyörtelen kísérlete arra, hogy brutális erejű zenéjével elsöpörje közönségét. A Russkaja ska-attakja a zenekar bevallása szerint olyan hatást kelt, "mintha egy vodkával töltött szputnyikhoz kötöztek volna". És mivel a vodka vízként folyik a koncerteken, a végére folyékony orosztudást ígérnek, valamint azzal kecsegtetnek, hogy mindannyian megtanuljuk, milyen érzés a Vörös téren pogózni. Kihagyhatatlan!"  - forrás: www.a38.hu

 Na ez most nagyon faja lesz! A RusSkaJát először egész véleletlenül csíptem el a hajón. PASO koncertre mentünk, és ők voltak az előzenekar. Nagyon bitang volt, csak úgy táncolt alattunk a hajó... Akkor megfogadtam, ha újra jönnek biztosan ott leszek (és egy CD-t is beszerzek valahogy). A CD egyenlőre még nincs meg, de végre újra itt van ez a hét őrült zenész Ausztriából (nem röhög!), akik eredetileg orosz származásúak, és ennek megfelelően oroszul tolják a skát. (a felkonfokat meg a legszebb angol akcentussal - ami az orosz)

 A megjelenés szinte kötelező, a beugró 2000 pénz, amiért még CopyCont és Riddim Colony-t is kapunk. Ez utóbbit még nem ismerem, de olyan nagyon rosszak ők se lehetnek, ha már az A38-on léphetnek szinpadra.

A Radio.Blog.Club-on 3 számuk is meghallgatható, a Dobrij Abend például, ami személyes kedvenc.

És nini! A youtube-on is ott figyel a Dobrij Abend:

RUS-SKA-JA!!