Idén tavasszal is Critical Mass!

 Csapágyak rendben? Gumi nem kopott? Hát a fékek, váltók? Figyeldoda, bringás hétvége jön!

 Előbb szombaton a bemelegítés: pályaverseny és családi nap a Millenáris Velodromban! (nem tévesztendő össze a budai Millenáris Parkkal, ez a Szabó József utcában van, Pesten) Ha fent vagy a Facebookon, katt ide, be is jelölheted, hogy ott leszel!

 A részletes program tehát ott, de ha nem vagy fent, akkor itt a szervezők rövid ajánlója:

Április 18-án szombaton ismét sok szeretettel várjuk az érdeklődőket a zuglói Millenáris Velodromban megrendezésre kerülő családi napon.. A vasárnapi Critical Mass előtt a kilátogatóknak lehetőségük nyílik egy hamisítatlan bingás helyen hangolódni a felvonulásra. A látványos pályakerékpáros versenyek mellett hozzáértő kezek segítenek a kerékpárok átnézésében, javításában. Az immár országos bajnokságon is debütált bringapólót a legjobb csapatok mutatják be, ezután bárki beállhat egy kis labdaütögetésre, az ügyességi pályán a gyerkőcök bizonyíthatják kerékpáros tudásukat, az amatőr futamok keretében pedig izgalmas küzdelmekben vehetnek részt a kilátogatók, legyenek bármely korosztály tagjai. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, a belépés ingyenes.

 A szombat este fakultatív eltöltése után, már reggeltől vár a Tabán. A délelőtti pikniken kipihenheted a másnapot, de ha nem rúgtál be este, akkor sem rossz választás. Egyetlen kifogásod lehet, amiért nem vagy ott, ha inkább valamelyik csillagtúrán érkezel a cm starthoz.

 Aztán délután 3-kor eljő végre, amire egy éve vársz, ráadásul eddig sohasem látott, izgalmas útvonallal, figyeldcsak:

 Szerintem ne hagyd ki, bánni fogod, ha mégis... ja, és 22-én, a Föld Napján idén sem lesz semmi. :)