Aki hülye...

 Most olvasom a zindexen, hogy hát bizony van olyan, hogy megrendelsz egy háttérképet a mobilodra, és aztán napi öccá forintodba kerül, amíg rá nem jövöl az átbaszásra, és le nem mondod (ha tudod). Az egészben az a vicc, hogy aki elég hülye ahhoz, hogy ilyesmit megrendeljen, az ezt a "leleplező" írást sem olvassa, aki meg rendelkezik a töltött káposztáénál egy hajszállal magasabb IQ-val, az eddig is tudta, hogy ez egyrészt átbaszás, másrészt gagyit kapsz.

 Na ilyenkor bújik elő belőlem a skizo.

 Egyrészt, hogy a kurva életbe működhetnek ilyen vállalkozások legálisan? Milyen rendszer az, ahol pusztán az emberi butaságra (ez monnyuk enyhe kifejezés) alapozott vállalkozások vezetői nem végzik a sitten helyből?

 Másrészt viszont az is felötlik bennem, hogy aki ennyire ostoba (na végre, megvan a megfelelő kifejezés!!), az fizesse is meg az árát! Eleve hogy lehet egy mobilos háttérképért, csengőhangért (az operátorlogónak nevezett naccerű szolgáltatásra emléxik még valaki?) egyáltalán fizetni?? Főleg, hogy ezek mind gagyik (már a reklám alapján lerí róluk)! Ha meg azt se fogja fel a hülyéje, hogy a kapott sms-ek után lesz a fizetősdi, 500 péz per darab, arra tényleg nehéz szépet mondani (írni)...